Bemutatótermünk

3950 Sárospatak
Rákóczi út 15.

Nyitvatartás

H – P: 08:00 – 16:00
Szo. és V.: ZÁRVA

Hívjon bennünket

+36 30 686 3874

1

MONDJA EL

Miben tudunk segíteni?

Rólunk

Történetünk

Hogyan is kezdődött a vállalkozásunk? Egy nyár esti kerti sütögetés alkalmával megbeszéltük, hogy közösen tudnánk valami pluszt adni az ügyfelek részére.

De kezdjük az elejéről:

Alkalmazotti státuszban a nyílászáró gyártás különböző területein mindhárman megjártuk a ranglétrát. Béci a kereskedelemben, Laci és Józsi pedig a gyártás területén. Úgy éreztük, hogy hármunk dinamizmusával, alaposságával és egyedi szemléletmódjával többet tudunk nyújtani a megrendelők részére.

Mindig őszinték, korrektek vagyunk! Ez a legfontosabb! No meg, hogy határidőben és megfelelő minőségben megkapja az Ügyfél a megrendelt terméket.

Így alakult a HNK (Halmi – Nagy – Kovács) Nyílászáró, mely indulása óta dinamikus fejlődésen ment keresztül. Folyamatosan bővülő partnerkörünk pedig igazolja alapelveink létjogosultságát.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is megismerhetjük!

15 fő

munkavállaló

Partner

Privát és céges ügyfeleink száma, akik már bizalmat szavaztak nekünk.

Nyílászáró

Fennállásunk óta beépített nyílászáró szerkezetek száma.

Gyártóterület

Több, mint 1.500m2-en állítjuk elő az általunk gyártott műanyag nyílászárókat.

Felkeltettük érdeklődését?

Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeinken

Ajánlásaink

Partnereink mondták rólunk

Mayer Krisztina

Különösen körültekintően, nagy szakértelemmel, az aktuális trendeket figyelembe véve, egyben az én igényeimhez alkalmazkodva, tökéletesen végzik a munkájukat. Megbízhatóak, gyorsak, korrektek.

Duseni Natália

Maximalisták! Profizmusuknak, szakmai hozzáértésüknek köszönhetően, pár nap alatt megvalósították a cseréket. A határidőt tartották, az igényeimet, kívánságaimat maximálisan figyelembe véve és nem utolsó sorban elérhető áron. Erősen ajánlott!

Németh Gergely

A projekt megvalósítása során nagy örömömre szolgált, hogy az összes lehetőséget fel tudták vázolni részemre, és utána a legjobb és leghatékonyabb megoldást kaptam. Külön plussz, hogy a komplikált szerkezetek és a nagy mennyiség is határidőn belül volt.